gastrolivstil

gastrolivstil

Om bloggen|gastrolivstil

Livet skal leves med ultimativ god mad, drikke og berigende selskab. Del med alle os gastro nørder, der elsker at smage, bage, lege med maden, opleve maden med alle sanser - og vil prøve det ypperste. Del med os der elsker at anrette, indrette, grille, hygge og overraske, så det sparker røv.

Nem og fantastisk havregrød overnight sous vide

sous videPosted by Mullepigen Tue, July 05, 2016 11:49:30


Kost- og ernæringsmæssigt er det absolut en god idé, hvis grød virkelig bliver trendy – grød er sundt!

Havregrøden kan spises med frugt, bær, hakkede nødder, kerner, frø, marmelade, kanel, vanilje, kardemomme, smør, sukker, rosiner, abrikoser, honning eller kokosmel.

Skift væden mellem vand, mælk, rismælk, mandelmælk eller sojamælk.

Spis den til morgenmad, som dessert, mellemmåltid eller aftensmad.

54 g havregryn

160 ml mælk

240 ml vand

2 tsk. (10 ml) rosiner

1 tsk. (5 ml) honning eller ahorn sirup

Brug 2 (300 ml) sylteglas med låg

Sous viden skal stå på 60 gr.

Del havregryn og mælk i hvert glas og hæld 120ml vand I hvert glas.

Tilsæt de øvrige ingredienser

Sæt glassene i sous vide med lågene over vandlinjen. Husk at skrue lågene godt fast.

Kog dem natten over – mindst 10 timer.

Stå op til varm dejlig grød – spis evt. med ske lige fra det lune glas. Er du ikke bekymret for kalorier – tilsæt lidt smør.



  • Comments(0)