gastrolivstil

gastrolivstil

Om bloggen|gastrolivstil

Livet skal leves med ultimativ god mad, drikke og berigende selskab. Del med alle os gastro nørder, der elsker at smage, bage, lege med maden, opleve maden med alle sanser - og vil prøve det ypperste. Del med os der elsker at anrette, indrette, grille, hygge og overraske, så det sparker røv.

Fermentering vinder årets ret 2016

FermenteringPosted by Mullepigen Tue, August 23, 2016 11:45:52
Vinderen blev dog Jakob Mielcke med en helt igennem elegant ret. I en kold krabbebouillon med dråber af kaffir-limeolie lå to små pakker af fermenteret selleri med fyld af taskekrabbe og yuzutilsmagt macparpone. Den asiatisk inspirerede ret fik et skud “kokosmælk” i form af ostevallesne, der gav cremethed til retten. Et enigt panel kårede den til vinder.
Læs mere om Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have

http://feinschmeckeren.dk/anmeldelser/mielcke-hurtigkarl/

  • Comments(0)