gastrolivstil

gastrolivstil

Om bloggen|gastrolivstil

Livet skal leves med ultimativ god mad, drikke og berigende selskab. Del med alle os gastro nørder, der elsker at smage, bage, lege med maden, opleve maden med alle sanser - og vil prøve det ypperste. Del med os der elsker at anrette, indrette, grille, hygge og overraske, så det sparker røv.

Perfekt tilberedning

sous videPosted by Morten Tue, July 05, 2016 12:16:14


Kigger du misundeligt på at nogen altid laver stegen, fisken eller grøntsager perfekt?

De bruger sous vide cirkulation – fx NOMIKU. Dette enkle smarte køkkenredskab er løsningen. NOMIKU Staven klippes på en gryde eller vandbad, den ønskede temperatur sættes og vises på displayet. Læg bøffen, fisken eller andet i en pose, der kan tåle varme eller vakuum pose. Så sikrer sous vide'en slow cooking ved lav stabil temperatur. Så skal du blot give stegen lidt stegeskorpe lige inden servering. Perfekt mørt og perfekt tilberedning. Fx. oksemørbrad 2 kg, 54 grC i 4 timer - garanteret perfekt.

Hemmeligheden for mesterkokke verden over er nu let tilgængelig for alle, og det er faktisk rigtigt nemt. Sous Vide redefinerer hjemmelavet mad og lader dig lave mad som de professionelle, så du kan imponere venner og familie, uden at det kræver en specielt stor indsats.

Med en traditionel ovn kan det være svært at opnå nøjagtig temperatur. Har du en ældre model med mekaniske skrueknapper kan temperaturen svinge med så meget som +/- 20 °C. Sous Vide er derfor perfekt til dig, som ønsker præcision til fingerspidserne, fordi temperaturen ikke svinger mere end 0.1-0.5 °C. Med Sous Vide kan du altså gå efter en meget lavere kernetemperatur, end du er vant til, fordi du har evnen til at holde den lave temperatur i kødet over en længere periode.  • Comments(0)//gastrolivstil.bestgastro.dk/#post5