gastrolivstil

gastrolivstil

Om bloggen|gastrolivstil

Livet skal leves med ultimativ god mad, drikke og berigende selskab. Del med alle os gastro nørder, der elsker at smage, bage, lege med maden, opleve maden med alle sanser - og vil prøve det ypperste. Del med os der elsker at anrette, indrette, grille, hygge og overraske, så det sparker røv.

Palæo chicken nuggets på sous vide

sous videPosted by Allan Wed, August 03, 2016 16:31:25


2 store kyllinge bryst

1-1½ dl dild edike lage

1 tsk salt

2 kviste frisk oregano

2 æg

1 spsk kokosmælk

1-1½ dl tapioca mel (eller arrowroot/pilerod)

1-1½ dl kokosmel

1 spsk smoked paprika

1 spsk løg pulver

1 spsk hvidløgs pulver

1/2 spsk salt

1/2 tsk stødt sort peber

Sæt sous vide badet på 60ºC.

Vakuum kylling bryster, salt, oregano, og dild lagen – hvis du lader posen med væde hænge lidt nedad ved bordet og starter vakuum – så sluk når væden er tæt på svejse linjen. Vær sikker på at kylling brysterne ikke lapper over hinanden. Sæt den over i 2 timer.

Pisk æg og kokosmælk sammen.

Bland kokosmel, tapioca mel, paprika, løg pulver, hvidløgs pulver, salt og peber. Sæt skålen til side.

Tag kyllinge brysterne op og hæl væden fra. Skær kyllinge brysterne i nuggets. Hæld ægge og kokosmælk blandingen tilbage i posen og giv nuggets en god rystetur, så alle stykkerne er dækket af æg og kokosmælk. Hæld kylling, æg og kokosmælk i skålen med kokosmel. Ryst godt rundt, så alle kylling nuggets er dækket jævnt med melet.

Hæld kokos olie I en gryde – ca. 2-3 cm. Varm op til medium varme.

Når det er varmt nok steges kylling nuggets I olien I 15 – 20 sekunder. Kyllingen er jo tilberedt, så det er kun dejen, der skal blive sprød.

Hvis du ikke er til Palæo – så udskift kokosmælk med kærnemælk og kokosmel og tapioca med panko rasp.



  • Comments(0)//gastrolivstil.bestgastro.dk/#post19