gastrolivstil

gastrolivstil

Om bloggen|gastrolivstil

Livet skal leves med ultimativ god mad, drikke og berigende selskab. Del med alle os gastro nørder, der elsker at smage, bage, lege med maden, opleve maden med alle sanser - og vil prøve det ypperste. Del med os der elsker at anrette, indrette, grille, hygge og overraske, så det sparker røv.

Bradley Cure til fisk

sous vide fiskPosted by Morten Sat, July 16, 2016 22:06:56

Fiskekokke har kendt til tricket i lang tid, men det er ikke mange amatører, der kender til dette simple trick, der giver en dejlig smagfuld fisk der er fast i kødet hver gang – lige meget om det er frisk fisk eller optøet fra frost. Det betyder heller ikke så meget om du skal tilberede fisken bagefter eller bruge den til sushi.

Brug:

Fisk

Salt, Sukker eller Bradley Cure fra Bestgastro

Isvand

Sådan gør du:

Strø en gavmild portion salt på fisken.

Strø fint sukker på for at afbalancere det salte.

Lad fisken stå i 20 min.

Skyl sukker og salt af fisken med isvand.

Tilbered fisken.



  • Comments(0)//gastrolivstil.bestgastro.dk/#post16