gastrolivstil

gastrolivstil

Om bloggen|gastrolivstil

Livet skal leves med ultimativ god mad, drikke og berigende selskab. Del med alle os gastro nørder, der elsker at smage, bage, lege med maden, opleve maden med alle sanser - og vil prøve det ypperste. Del med os der elsker at anrette, indrette, grille, hygge og overraske, så det sparker røv.

Hickory Smoked Pulled Pork på Bradley Smoker

smoke røgPosted by Morten Sat, July 16, 2016 19:36:36

Hickory Smoked Pulled Pork


• 3 kg nakkefilet
Rub:
• 2 tsk. røget paprika
• 2 tsk. farin eller muscovadosukker
• 1/2 tsk. løg pulver
• 1/2 tsk. sellerisalt
• 1/2 tsk. hvidløgs pulver
• 1/2 tsk. sennepspulver
• 1/2 tsk. knust sort peber
• 1/2 tsk. cayenne peber
• 1/2 tsk. flage salt
Glace/ Sauce:
• 250 ml æble eddike
• 60 ml bouillon
• 30 ml Worcestershire sauce
• 1 spsk. grov kværnet peber
• 1 spsk. salt
• 10 ml oliven eller rapsolie

Dagen før:
Bland rubben og massér den godt ind I kødet. Læg film om og læg den i køleskabet.

På dagen:
Tag den ud af køleskabet og lad den stå ude i en lille time.

Røgningen:
Sæt Bradley Smoker til mellem 100°C og 120°C. Brug Hickory bisquettes smoke /røg nakkefileten I 8 timer eller til den minimum hare n indvendig temperature på 70°C.

Bland glace/sauce og pensel nakkefiletten. Sæt resten af saucen til side. Forsæt røgningen i endnu en time.

Nakkefiletten skal gerne have en mørk næsten brændt ”BARK”.

Servering:
Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og hæld resten af saucen over.



  • Comments(0)//gastrolivstil.bestgastro.dk/#post15